جواد سلطانی کاظمی اظهار کرد: خوزستان با تولید سالیانه هشت هزار و ۸۰۰ تن قارچ خوراکی و برخورداری از زنجیره کامل تولید، نهتنها جایگاه خود را به عنوان یکی از قطبهای اصلی این صنعت در کشور تثبیت کرده، بلکه گامهای بلندی برای افزایش تولید و توسعه صادرات این محصول برداشته است
وی افزود: علاوه بر این حدود ۵۰ هزار تن کمپوست فاز سه نیز در کارگاههای استان تهیه میشود که بخشی از آن در واحدهای داخل و بخش دیگری در کارگاههای خارج از استان به مصرف میرسد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با تاکید بر نقش محوری این صنعت در اقتصاد و امنیت غذایی استان ادامه داد: صنعت قارچ خوراکی خوزستان با ایجاد فرصتهای شغلی مستقیم و غیرمستقیم برای حدود یکهزار نفر، سهم مهمی در پایداری تولید محصولات کشاورزی، ارتقای سلامت عمومی جامعه و تثبیت اشتغال ایفا میکند.
وی بیان کرد: این محصول هماکنون به بازارهای صادراتی ارسال میشود و با توسعه زیرساختها، امکان افزایش قابلتوجه حجم و تنوع صادرات آن وجود دارد.
سلطانی کاظمی با اشاره به طرحهای در حال احداث در حوزه قارچ خوراکی خاطرنشان کرد: با بهرهبرداری از طرحهای جدید، پیشبینی میشود میزان تولید قارچ خوراکی استان در آینده نزدیک به ۱۴ هزار تن در سال برسد.
وی اظهار کرد: این رشد، چشمانداز روشنی برای شکوفایی بیشتر این صنعت و تبدیل خوزستان به مرکز مهم تولید و صادرات قارچ خوراکی در منطقه ترسیم میکند.